Velkommen til byggeblogg!

På Træna skal vi gå i gang med første trinnet i prosjektet «Træna 365». For at alle skal kunne følge med i prosessen har vi laget en blogg der vi vil oppdatere om det som skjer.

Hele prosjekt Træna 365 går ut på å etablere Museum, Overnatting, Kultur- og næringslokaler og boliger – et helhetlig område som trinn for trinn kan være med på å utvikle Træna videre.

I 2020 begynner vi med Trinn 1. Det første trinnet består av fem mindre enheter som vil kunne brukes til utleie for overnatting og som visningshus for prosjektet. Tre av enhetene bygges av privat utbygger Trygve Sunde Kolderup, House by the Sea AS og to enheter bygges av Træna Kommune. Trinn 1 blir startskuddet for hele prosjektet og forhåpningen er at vi deretter skal få med fler investorer og planlegge for trinn 2, 3 og 4 med hotell, museum og boliger/lokaler.

I samband med byggingen av de fem enhetene skal vi også satse på å sette istand uteområdet til et fint og og trivelig område for både lokalbefolkningen og tilreisende.

Det vil skje ting på dette område fra høsten 2020 og en god stund fremover! Følg med her på bloggen eller på plass på Træna – sett deg på benken som vi satt opp så får du god oversikt over utviklingen!

Her bygger vi snart trinn 1 av Træna 365

Her kan du sitte å følge med på byggeprosessen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s